När du kör en VPN på Firestick, eller någon enhet för den delen, kommer du att se någon form av nedladdningshastighet minska. Anledningen till detta beror på det faktum att det tar systemresurser för att köra tjänsten i bakgrunden och vi ansluter till en VPN-server som fungerar som en “mellanhand”.

Här hittar du mer info om vpn tjänster: https://snorbilligt.se/basta-vpn/

Enligt min mening är detta den viktigaste funktionen att undersöka när du söker efter en VPNS som ska användas på Firestick.

Många av de ledande VPN-tjänsterna hyr sin server och nätverksresurser från tredje part. Detta är inte idealiskt på grund av det faktum att de förlorar kontrollen över att hantera nätverkstrafik vilket resulterar i långsam streaming och nedladdningshastigheter.

IPVanish är en av få leverantörer som äger och driver sitt eget nätverk. Detta innebär att slutanvändarna kommer att uppleva de snabbaste VPN-hastigheter som finns på Internet idag. IPVanish tillhandahåller över 40 000 IP-adresser, 1 000 VPN-servrar i över 60 länder.

Många Firestick-användare och sladd-fräsar tycker att aktivera en VPN kommer att minska din nedladdning och ladda upp hastigheter. Även om detta är vanligtvis fallet, kommer du att upptäcka att IPVanish inte minskahastigheter så mycket som andra populära VPN-leverantörer gör.

Du kan alltid testa din internethastighet med VPN på och av för att se skillnaden i nedladdningshastigheter.